Alltid framåt, aldrig bakåt

Sista dagen på jobbet. Fått många frågor om hur det känns? -Ingen ånger? Jag har svarat att det känns bra. Jag har svårt att känna något annat när man väl har tagit ett beslut. Man kan inte hålla på att ångra eller ha ångest över stora beslut. Man kan bara se framåt. Tittar man för mycket bakåt så är risken stor att man inte ser vars man sätter fötterna.

Byt ut dina åsikter, stå fast vid dina principer;

byt ut dina blad, behåll dina rötter.

Victor Hugo

Så är det. Bra ord att leva efter. Jag byter blad.

Annons
Alltid framåt, aldrig bakåt

2 reaktioner på ”Alltid framåt, aldrig bakåt

  1. Annika skriver:

    Jag håller med. Jag har också fått många frågor om hur det känns. ”Vadå känns?” kan jag tänka, det är som det är, det blir nog bra!
    Lycka till på nya jobbet!

    1. A skriver:

      Vad vi är lika ändå. Haha. Jag har haft en på jobbet som har fiskat efter ångest i veckor. Jag fattar som inte vitsen med det hela.

Kommentarer är stängda.