Banta ner till 27 kvm

Jag har storslagna planer, alltid. Mina planer går ut på att hitta en liten stuga i skogen och kanske en liten övernattningslägenhet som man kan härja i på vintern. Övernattningslägenheten är fixad! På fredag får jag nycklarna till en liten lägenhet med hyfsat behagligt pendelavstånd till mitt nya jobb. Det var 5 år sedan jag bodde så litet. Vars ska jag he alla grejer? Nä nu är det dags att plocka fram det kreativa leva litet tänkandet. Stugan är en ett års plan.

Annons
Banta ner till 27 kvm

8 reaktioner på ”Banta ner till 27 kvm

 1. Oj! Ja du får väl hyra nåt slags förråd kanske? Så kan du föra dit och hämta saker då och då när du blir less eller saknar något.

 2. Annika skriver:

  Ska du flytta ifrån dina nya grannar på ”balkongen”?
  Verkar hända en del i ditt liv just nu, både flytt och nytt jobb.
  Lycka till!

 3. Kul! Vars ska du flytta? Jag ska flytta till en lägenhet i Skara och har på tok för stort och för lite grejer. Så säg till om du vill förvara lite saker där 🙂

  1. A skriver:

   Jag ska flytta till en by 2 mil söder om Falis. Billigt tillfälligt boende kan man kalla det. hur går det med studierna snart klar? Jag måste föröka ta mig till Skara eller Lidköping någon helg och kolla in dessa ställen.

   1. Det går bra med skolan, har ett år kvar efter den här terminen, sen får jag ser vart jag hamnar. Ja Lidköping måste du besöka iaf, Skara är inte så mycket att se 🙂 Ta en solig lördag, gå på torghandeln inne i Lidköping och åk sedan ut på Kållandsö så har du en heldag 🙂

Kommentarer är stängda.