Nr 8 9 & 10. Sambos

Allt började torsdag kl 04:00. Jag vaknar av att något härjar på min franska balkong. Fåglar tänker jag och somnar om. 10 minuter senare blir jag väckt av att det härjas igen. Kl 05:30 är det dags att gå upp och när jag är klar för att gå till jobbet så hör jag att det åter är något som händer i den nedre delen av balkongen som är skymd av dörren.  Jag går försiktigt fram och ser två skator som pysslar med att bygga detta.

Jag har som varken tid eller ork att ta tag i problemet så naturligtvis växer det.  I morse såg det ut så här

och när jag kom hem senare i dag så här

Men då fick jag nog. När skatorna var på plats för att fixa lite så ryckte jag upp dörren och frågade -Vad fan håller ni på med?  Skatorna blev minst sagt skärrade och i flykten lyckades en (säkert han) trassla in sig i både räcke och kvistar. Det gick bra ändå och jag har inte sett till dem sen dess.

Annons
Nr 8 9 & 10. Sambos

En reaktion på ”Nr 8 9 & 10. Sambos

Kommentarer är stängda.