När hon som luktar är en själv

-Fan vad det luktar svett! Det tar 1 sekund innan jag inser att nä men det är jag som luktar. Jag har ett deodorantproblem, de är slut och jag måste köpa nytt. Allt var egentligen frid och fröjd tills dess att en kollega berättade att deodoranter innehåller nån sorts aluminiumtjofräs som gör att man kan bli dement.  -Sugs direkt in i kroppen och upp i hjärnan! Toppen vad gör man nu då? Jag är ju starkt troende att allt som är giftigt är bra. Om rengöringsmedlet har varningstriangel så blir det renare. Blir man dement så blir man det luktfri, så tänker jag. Kollegan bekräftade detta genom att berätta att hon använde någon ekologisk deo utan tjofräs men att den inte hjälpte alls. Nån som har något bra tips? Jag har som inte tid med att bli dement just nu, finns inte med i planen om man säger så.

Annons
När hon som luktar är en själv

4 reaktioner på ”När hon som luktar är en själv

 1. Eivor i Myckelgensjö skriver:

  Hej Anna!
  Det är många år sen jag fick sluta med deodoranter med aluminium i, efter bara ett par dagar med ett sånt kliar det så otroligt under mina armar.
  Jag använder ett Aloe stift som funkar bra för mej
  Sista åren har det kommit ut en del andra också, finns på hälsokostbutiker mest tror jag
  Kramis

 2. Eivor i Myckelgensjö skriver:

  Hej Anna!
  Jag har inte kunnat använda deodorant med aluminium på flera år, det kliar så jag blir alldeles tokig efter nån dag bara.
  Jag kör med Aloe deostick, det passar mej bra. Annars har det ju kommit ut några aluminiumfria varianter till, det brukar finnas på hälsokostbutiker
  Nog är det väl onödigt att bli senil i förtid det tycker jag me
  Kramis

 3. Evelina skriver:

  Man kan visst få bröstcancer med, har jag hört. Rosenserien ska visst vara ett säkert kort, dyrt förstås men ingen risk för sjukdomar där inte.

 4. Eivor i Myckelgensjö skriver:

  Det blev visst dubbelt. När det inte kommit med efter ett dygn skrev jag ett till svar,

Kommentarer är stängda.