Något extra

När jag ska unna mina blommor något extra så är det inte grönt gödningsmedel som står på tur, fast nog skulle det behövas, nä jag ger mina blommor en liten upplevelse i stället.  Jag försöker skapa en tropisk miljö genom att ställa ner de i badkaret och sen återskapa regnskog. Det gäller att först få upp lite ånga, gärna innan man tar dit blommorna eftersom det varma vatten tycks chocka vissa. Sen blir det till att stå med duschmunstycket och agera regn. Eftersom ingen av dem har klagat på behandlingen så gör jag detta ca en gång i månaden.

Hela gänget, två har trots min behandling dukat under i vinter, har ingen aning om vad som gick fel.

En garderobsblomma som enligt mamma är omöjlig att ta död på.

Än finns det hopp, kanske ska testa det där gröna?

Annons
Något extra

En reaktion på ”Något extra

  1. Eva Jönsson skriver:

    Hej =)
    Jag tror att ny jord har ungefär lika bra effekt, iaf ett tag, som att ge dem näring…. Fast din tropiska-regnskogs-behandling verkar väldigt kärleksfull o trevlig =) Kram

Kommentarer är stängda.