Bästa fyndet

När UnderbaraClara berättar om sitt fynd på en gammal skolvind är det så att man får rysningar, avundsjuk blir jag också men det är ju en sak.  Jag vet inte om jag har gjort sådana superfynd, teakbordet för 70 spänn kanske kan räknas in som ett sådant.

Den där lampan ska jag dra ny el i också, hmm när ska man få tid med det?

Annars är väll orienteringskartan över Trehörningsjö en favorit, 5 spänn tror jag att den kostade. Sedan värmer det ju lite extra att se både vårt hus och området där man har växt upp. Den är kul och förhoppningsvis kan den hänga med ett tag.

Annons
Bästa fyndet

En reaktion på ”Bästa fyndet

  1. Lars skriver:

    Fina fynd!
    Den kartan skulle man haft när man körde rally förbi tre-sjö! Den kartan vi hade såg ut som en fotostatkopierad grönmögelost! Nu kommer vi till strax till en… väg/bäck/kraftledning/eller är det en höjdkurva? Men vi kom rätt iaf! 🙂

Kommentarer är stängda.