En förkylning from hell

En gång per år brukar jag få en sådan där förkylning som innebär att man ligger i 2 dagar och så blir man frisk sedan. Så när jag fick gå hem från jobbet i måndags, guuud vad det känns länge sedan, så tänkte jag att det är bara till att gå och lägga sig och knapra Alvedon. Onsdag kväll var jag feberfri och så skulle den förkylningen vara över för den här gången. Gick till jobbet på Torsdag, skulle jag aldrig ha gjort. På fredag känner jag att detta är fan inte bra. Är hemma. Chefen som undrade om jag inte var på jobbet lite för tidigt dagen innan fick säkert sina fiskar varma.  Ja ja fredag i alla fall. Jag snyter mig och det slår ett sådan där härligt lock för örat, locken brukar ge med sig efter ett tag men inte detta. Noooo jag har fått öroninflammation.  I dag har jag i alla fall fått träffa en jourläkare och nu äter jag penicillin. KUL!

Annons
En förkylning from hell

2 reaktioner på ”En förkylning from hell

  1. Förkylningar ja. Fy fan. Mina har vägrat ta slut Har haft minst tre förkylningar sen november. Borde kanske bli bättre på att gå till läkaren och få pencillin. Blir tokig på att inte känna mig helt frisk.

Kommentarer är stängda.