Happ

Så var denna julen över, S ringde i går och frågade om jag hade dött men tanke på den låga aktivitet jag visat på nätet.  Nä jag har bara inte haft någon lust, annat att tänka på. Den här julen blev inte som de andra jularna å det är ju förståeligt när inte  finaste mamma är hemma.  Det där med mamma är vad det är. Det är en sjukdom som slagit illa,det är det det är. Det är så laddat kring just jul, då ska allt klaffa, allt ska vara som det alltid har varit.  Julen blev inte som den brukar vara men å andra sidan slapp jag ju fira den i något insönat tåg någonstans. Om några dagar är det 2011, det bli ju vad det blir också. Vissa saker kan man inte påverka än hur duktig man är. Jag hoppas att bara att 2011 blir lite bättre.

Annons
Happ

3 reaktioner på ”Happ

  1. Annika skriver:

    Mina varmaste tankar och önskningar till dig och din familj, jag har tänkt så mycket på er.
    Jag hör av mig när jag kommer hem.
    Kram

Kommentarer är stängda.