Jag borde uppdatera

För de stackare som letar sig hit för att hitta något nyskrivet.

Alltså… Här i Falköping kan man inte snöröja. Kan inte firma Björkman komma hit och köra upp en väghyvel i arslet på de som helt enkelt skiter i att det har snöat en si så där 50 cm.

Ullared. Jag ska inte vara fördomsfull… men nå är det konstigt att majoriteten av kunderna är övergödda skåningar med dålig hy och tvivelaktig färgning av håret. Om de ger fan i den ansiktskrämen me kort datum för 19:90 så kanske hyn blir bättre.

Iphone- Är ägarna till denna telefon så nöjda som de utger sig för att vara? Eller håller ni bara god min för att ni har köpt en ball pryl för 8000 kr. Kollegans telefon hade inget nät under hela fredag men så lämpligt klockan 00:30 när alla hade gått och lagt sig i rummet på 20 kvadrat, ja då hittar den nätet och det rasslar in ca 10 sms. Sen är den gjord av glas också, jag menar man tappar ju ALDRIG sin telefon i golvet. Aldrig.

 

Annons
Jag borde uppdatera

En reaktion på ”Jag borde uppdatera

Kommentarer är stängda.