Bra för mig

I dag på jobbet kom Thomas och ville ha råd om en kamera. Han skulle köpa nytt och jag gillar att dela med mig av de stackars kunskaper jag har.  10 sekunder efter Thomas gått så ringer mobilen. 090-nummer vilket betyder Västerbotten och Umeå. Mannen på andra sidan är reklamgubbe som vill ha några foton tagna i Dorotea. Han undrar om jag kan göra det.

– Jag bor inte i Dorotea längre!

– Bra för dig!

-Jepp, bra för mig!

Jag hänvisar honom till en annan med kamera i Dorotea och han tackar så för hjälpen. Nu till en fråga. Håller de på att bygga om busstationen i Dorro eller nått för annars kan ju den inte vara mycket att göra reklam för?

Annons
Bra för mig

En reaktion på ”Bra för mig

  1. tack för jobbet! ;D dom håller på göra en brushyr för busstation som ska delas ut till alla hushåll i kommun, dom har gjort samma för vma och storuman tror jag det var.. där de står om bemanningen på station och att man kan skicka paket med bussgods mm..

Kommentarer är stängda.