Resa

Söndag förmiddag och jag sitter och förundras över att min dator INTE skär ihop med tanke på hur den låter. Nog om dettta. Fototriss med tema resa. Det får bli 3 bilder på alla dessa vägar som jag åkt på. Fram och tillbaka.  Jag gillar dock mina vägar, de blir fina foton.  Denna fototriss är också en tävling i samarbete med Solresor, vann jag skulle jag resa till Kroatien. Vår praktikant på jobbet kommer därifrån och jag tror henne när han säger att det är väldigt vackert.

Annons
Resa

7 reaktioner på ”Resa

  1. Jag förflyttas direkt till våra många resor till norra Finland, för att besöka min släkt. Raka vägar och skogar, okomplicerat och vackert! Fint med svartvitt också, bland alla färgsprakande triss!

  2. Tio mil kvar till Korpilombolo……
    Får den låten i skallen när jag betraktar dina oändliga vägar!
    Vilket djup det är i bilderna! Man riktigt sugs in i dem. Gillar särskilt tvåan.
    🙂

Kommentarer är stängda.