Söndag

I dag hade jag ställt klockan på 08:30 en timmes tillbakavridning resulterade i en väldigt tidig söndag. Full av ny energi for jag faktiskt och tränade. Innan lyckades jag ringa och väckte en kollega och vi gjorde planer för resten av dagen.  Det är konstigt hur nya bekantskaper kan få en att tänka om, tänka lite annorlunda. Jag vet att jag i grund och botten är en ganska negativ person, en som gärna i ifrågasätter och är misstänksam. Det känns som om jag har fått lite ny energi och det här är normalt den tiden på året som jag har väldigt lite energi. Visst önskar jag att jag kunde fara hem och hälsa på föräldrarenheten lite oftare men nu bor jag här och livet är bra just nu.

Annons
Söndag

2 reaktioner på ”Söndag

  1. Annika skriver:

    Roligt att höra att du trivs och har det bra, verkar som att det var bra för dig att flytta söderut!

Kommentarer är stängda.