Le och vinka

Jag fattar inte vad jag har gjort. I dag har jag haft en personlig konsultation med Jill på träningskompaniet. På något sätt, fråga mig inte hur, gick jag därifrån som en ny person. Den personen som lämnade Träningskompaniet tycker tydligen om att träna styrka! å gärna 4 gånger i veckan! Den Anna som gick ut tyckte också att det lät som en jättebra ide att träna dubbelpass 2 gånger i veckan. -Va ambitiös och duktig du är! utbrast Jill vid ett tillfälle. Min hjärna skrek NEJ men min mun sa -ja man måste ju ta tag i träningen.  Jag är ju för fan dum i huvudet. 2 pass i veckan kanske ett är väll där min verkliga ambitionsnivå ligger.  Ja det är väll bara att bita i det sura äpplet. På onsdag har jag genomgång av gymmet med Jill’s man Henrik och på fredag har jag bokat in mig på mitt första dubbelpass, Core och spinning.  Jag hatar mig själv.

Annons
Le och vinka

3 reaktioner på ”Le och vinka

  1. Ingela skriver:

    Håller med föregående talare….var tvungen att läsa högt för Stefan men jag garva så han hörde inget. En väg ut kan vara att skada sig…för man ska inte träna och vara lite skadad.

Kommentarer är stängda.