Bokfrossa

Någon jag känner ville ha lite tips på böcker så här kommer några böcker som jag har läst den senaste tiden. I går läste jag färdigt den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt. Jag har läst alla böcker i serien och tycker att de är helt ok. Spännande och lättlästa. Jag brukar skicka vidare böckerna till mamma som gillar att det är ganska borta kapitel.

Jag har läst 2 böcker av James Patterson. Women’s Murder Club heter hans serie om kvinnorna som löser mord i San Francisco. Har bara hittat dessa två som är översatta. Kommer definitivt att läsa resten när jag får tag på dem.

Dessa är favoriter. En serie böcker om prisjägaren Stephanie Plum. Hysteriska intriger med mycket humor.

Han som skrev låt den rätte komma in. Jag gillar hans böcker, han gör det overkliga verkligt. Spänning och skräck i Svenssonmiljö.

Kända romaner som kortas ner i på en sida och i form av seriestripar. Kan vara bra om man vill glänsa lite bland packet. Hoppas bara ingen har läst den riktiga boken och vill diskutera vidare för då är du körd.

Annons
Bokfrossa