Äppelkrigt

På våran gård står 5 stora äppelträd. Vem äger dem? De måste ju tillhöra fastigheten.  Nog borde jag få plocka utav dem? Annars kommer de ju falla ner och ruttna på marken.  Men jag vill ju inte vara den inflyttade idioten som står och plockar äpplen för fulla muggar. Jag går ut i natt och pallar helt enkelt, blir bäst så.

Bilderna är tagna från mitt vardagsrumsfönster.

Annons
Äppelkrigt

2 reaktioner på ”Äppelkrigt

  1. Nej, jag pluggar i lilla Skara, på Etologi -och Djurskyddsprogrammet och har två år kvar nu. Men min pojkvän är ifrån Lidköping, så då passade det bra att bo här istället för i Skara! Fick lära mig av pojkvän med familj att man helt enkelt inte kan bo i Skara, lika lite som man ska tycka om Skövde. Men Falköping har jag bara hört gott om, så du ska nog trivas!

  2. Annika skriver:

    Det är klart att du får plocka! Jag har alltid ogenerat plockat av vad som växt på gården där jag bor. Här finns en massa vinbärsbuskar till exempel, nu och då ser man någon med en hink. Och aldrig har jag sett några sneda blickar.

Kommentarer är stängda.