F som i Fuck You

Det är två frågor som jag får så här i flyttningen. Första frågan är om jag tänker byta namn på bloggen och den andra är om jag flyttar för att jag har träffat någon kärlek som bor där nere.  Svaret är nej på bägge. N som i norrland har jag ju ävlas så mycket med under åren och till och med skaffat en riktig adress till.  I dagarna fick jag ett brev från domän-nånting-nånting som tyckte att jag snart skulle betala för ett år till. Domän-nånting-nånting ser ut att ha sitt säte i USA och deras ide om betalning är att jag ska plita ner kontokortets nummer på ett papper och skicka in. Där flög allt vad säker betalning heter ut genom fönstret!

Den andra frågan stöter mig i kanterna.  Den borde inte det men jag kan inte låta bli att tänka – ska inte jag som ung självständig kvinna kunna byta jobb och stad ”bara för att”.  Bara för att testa något nytt, bara för att hitta lite nya utmaningar. Nä tydligen inte, den självklara förklaringen för en del är att man har blivit upp över öronen förälskad och släpper ett helt liv för någon annan. Nä jag är inte sån, den här flytten går helt och hållet in på kontot över saker jag gör för mig själv.

Ha det gott det är fredag.

Annons
F som i Fuck You

2 reaktioner på ”F som i Fuck You

  1. Så du är på väg att flytta?! Då får man önska lycka till.
    Och visst har du rätt i det du skriver i ditt inlägg, man skriver ju blogg för att folk ska läsa. Själv började jag ha bloggen som en länkt till mina barns faster så hon skulle kunna följa Lurans utveckling, men sedan har det blivit allt möjlig. Å jag brukar vara noga med vilka bilder jag lägger upp, pottbilder suddas så inte känsliga delar visar osv. Badbilder lika så. Den jag lade upp i dag var ett gränfall som enbart kom med då inte hennes ansikte syns. Har själv varnat folk som lagt upp bilder på ”nakenfis” barn just pga pedofiler osv. Så nu fick du mig nojjig, men som sagt tar jag bort bilden nu så finns den väl ändå kvar någonstans…

    Önskar dig en trevlig helg!

  2. Good for you!!! Vänta bara till du blir som gammal som jag.. och inte har BARN och försöker hitta på något *s*. Näe, man ska sitta lite förskrämd på en stol och vara tackasm över vad man har och INTE tro sig om något annat eller bättre. Jantelagen i ett nötskal!

    Hade totalt missat att du skulle flytta, men kuligt att råkas så där lite i förbifarten! Jag tittar in här i mellanåt och kollar hur du har det nere på södern!

Kommentarer är stängda.