Är det ok om jag kräks lite

Tandläkarbesök i dag. Fick jag 3 önskningar så skulle det vara fred på jorden, hälsa till de käraste och så hela friska tänder. Jag vet inte vad som händer när jag hamnar i en tandläkarstol men helt plötsligt kan jag glömma hur man andas. Saliv och slem rinner ner i halsen och man slangar, pincetter och kuddar instoppade i käften. Man är bländad av lampan och helt plötsligt drar någon igång en borr.  Jag har väldigt lätt för att schöjas. Schöjas är det man gör när man nästan kräks. Det är ingen hit att schöjas när man ligger i en tandläkarstol men jag lyckas nästan alltid med det.  Efter dagens tandläkarbesök (ett hål =700 spänn!) så har jag drabbats av en ny sorts ångest. Ångesten över att behöva byta tandläkare. Åsa har inte plasthandskar på sig, nä hon har silkesvantar. Jag har hittat en tandläkare som är gudomlig. Hon kan lukta sig till en panikattack långt i förväg och agerar där efter.  Typiskt, så jävla typiskt.

Annons
Är det ok om jag kräks lite

4 reaktioner på ”Är det ok om jag kräks lite

  1. Ingela skriver:

    Skulle tro att det finns fler tandläkarrädda än du dit du flyttar. Hör dig för så finns det säkert några att välja på. Det ordnar sig!

Kommentarer är stängda.