Framtiden i Dorotea

I går ringde pappa och skrek -Du är på teeeeveeee. Det var Tom Alandh i Sverige som han satt och kollade på och programet handlade om framtiden i Dorro.  Jag måste ju vara en av få nyinflyttade och lite ironiskt blev det ju då jag i går gjorde följande saker

 • Jag sa upp mig från jobbet
 • Jag skrev på papper för ett nytt företag
 • Jag sa upp lägenheten
 • Jag fixade ny lägenhet i ny stad

För de som känner mig så är nog inte detta någon överraskning.  Jag har nog mer än en gång tänkt att -jag kan inte vara kvar här och när en sådan känsla får ligga och gro är det svårt att göra något åt den förutom att agera.  Jag har tyvärr inte sett någon framtid i Dorotea. Sedan är livet bra jävla typiskt och man lyckas träffa någon man tycker om precis när man ska flytta, men livet är ju så och det brukar ordna sig till slut.  Jag ser ljust på framtiden, jag tror det kommer bli toppen.

Annons
Framtiden i Dorotea

7 reaktioner på ”Framtiden i Dorotea

 1. Klart det blir toppen Äna! Så länge jag kan hälsa på dig emellanåt och vi kan fixa fotouppdrag till oss så är jag nöjd ;P

  Framtiden blir grym. det vet jag! tjoho.

 2. du är knäpp Jonas.

  Anna, du kanske oxå får en sambo på köpet. Jag gillar ju inte när folk flyttar och flyttar därför gärna med sååå, om tre månader kanske jag kommer efter! ;-P

  Jag mår lite bättre idag förresten så jag tror nog på en helg i Dorotea trots allt.

 3. Eivor i Myckelgensjö skriver:

  Det kommer att bli bra, det tror jag alldeles säkert.
  Nu får mor o far också en anledning att röra på sej för att hälsa på dej och se hur du får det. Spännande med både nytt jobb, lägenhet, ny stad och nya människor. Kram

Kommentarer är stängda.