Drar runt i en bil

I går gick jag en promenad runt byn. Nästan nere på byn nås jag av en doft. Det luktar inte äckligt utan rätt så gott och jag kollar runt för att se om det är någon tvättstuga i närheten. Tvättstugor brukar nämligen ge ifrån sig en rätt så angenäm doft av nytvättat. Jag fortsätter att gå och så känner jag det igen. Nu är jag definitivt inte i närheten av någon tvättstuga. Jag försöker placera doften och det slår mig att det luktar som Ingelas bil. Ingelas bil är en passat som gått ca 40000 mil nånting och den luktar hund och doftgran. Mer doftgran än hund.  Jag fortsätter att gå och så känner jag det igen. Men vad fan kommer det ifrån? Så hör jag vad lukten kommer ifrån. Dunk dunk dunk…ljudet av en överbelastad högtalaranläggning når mina öron och sedan dyker bilarna upp.  Man raggar runt på byn. Eller raggar…man drar runt på byn.  De kör i gäng. Runt runt kör man och det är en dunkande gigantiskt doftgran som kör runt.  Welcome to Dorotea

Annons
Drar runt i en bil

En reaktion på ”Drar runt i en bil

Kommentarer är stängda.