Det här jävla stället.

Vill man läsa hur vuxna människor sitter i sandlådan och kastar plastspadar på varandra ska man gå in här och läsa.  Jag är för trött för att skriva ett längre inlägg. Det kommer säkert nått spydigt om inavlade, enfaldiga, inlandsbor när jag är på bättre humör.

Annons
Det här jävla stället.

3 reaktioner på ”Det här jävla stället.

 1. värst vilken solstråle du verkar vara idag.

  Ang. era kor: Bara dom är snälla och inte äter upp mig är jag glad och lycklig

  Ang. fotbollen: Jag vill säga Argentina & Spanien, men med facit i hand tror jag inte på de sistnämnda. Såå jag håller mig till Argentina.. och Tyskarna.
  Du får tro på USA för dig själv faktiskt. Du fattar att du inte kommer undan fotbollen i midsommar va? 😉

 2. TimJ skriver:

  ”…Det kommer säkert nått spydigt om inavlade, enfaldiga, inlandsbor när jag är på bättre humör…”

  Det skulle väl i så fall vara för att få reta upp sig – och bli på sämre humör igen – för att sedan återigen inte orka skriva om ”inavlade osv.” förrän du blivit på bättre humör …

  Det här kan nog gå runt i evighet … fiffigt!

  1. A skriver:

   Ja på så sätt behöver jag aldrig skriva om det! Jag ska överhuvudtaget inte gå in på VK och läsa artiklarna med medföljande kommentarer och jag ska definitivt inte gå in och läsa på ”tyck till” sidan. Men det är intressant det där fenomenet med anonymitet och internet.

Kommentarer är stängda.