Det är som blåmögelost

Jag blir så full i skratt när jag läser en artikel från DN angående det sjunkande stödet för monarkin.

Trots ett år av massiv medierapportering inför kronprinsessbröllopet sjunker stödet för kungahuset och monarkin.

Trots? Ska det inte stå på grund av? Är det bara jag som mår lite illa av vetskapen att medianbevakningen inte kommer vara slut efter lördagen? När jag var liten åt jag för mycket blåmögelost. Det slutade med att jag tyckte det smakade skit och slutade äta. Lite är det ju så med Kungahuset också. SVT och kvällstidningarna har matat mig med så mycket kungahus att jag tycker det smakar skit. Efter den här veckan är slut så tror jag stödet för monarkin har sjunkit ännu mer. Sedan har ju bevakningen blivit löjlig, varenda steg genererar rubriker och när man får läsa -Här går dom! Undra hur många luftartiklar Johan T Lindvall har producerad den senaste månaden?


Annons
Det är som blåmögelost

2 reaktioner på ”Det är som blåmögelost

  1. Tack Anna.. Jag hade tänkt ta upp det här i min egen blogg ikväll, jag håller på kräkas av allt som har med kungahuset att göra!

Kommentarer är stängda.