Ny kategori och en massa annat dravel

Jag beundrar verkligen de som kan utveckla en blogg och göra den riktigt bra.  De som sorterar in sina inlägg i kategorier och inte spretar hit och dit.  De som har en plan och följer den.  Samma sak kan jag känna för fotografer som håller sig till en stil, det är verkligen beundransvärt för oftast blir det så snyggt när man har bestämt sig för vad man är. Jag satt och kollade igenom fotografierna här på bloggen och försökte lista ut om jag har en stil. Jag tycker färgglatt är överflödigt det har jag i alla fall kommit fram till.

Vissa bloggar innehåller bara bilder,  vissa  både bilder och text och andra innehåller bara text. Jag har väldigt svårt för att läsa bilder och text varianten av bloggar ( den här bloggen är ju en sådan!) Men jag har ändå svårt för att läsa andras.  Det är så att jag måste känna bloggaren personligt för att orka hänga med.  Många bloggar läses ju också av närmast sörjande, man anpassar sig väll lite efter det.

Jag försöker skriva efter regeln personligt men inte privat.  Att det blir så är väll en kombination av det faktum att jag bor på ett litet ställe och att jag vet om vilka som läser. Mamma och pappa får ändå veta allt så de behöver inte läsa om mina umbäranden på bloggen.

Nu har jag glömt vad det var jag ville med detta inlägg. Jo! Jag håller på att göra en plan. Den nya kategorin är en inspirationskategori. Jag hittar så mycket fint på nätet och varför inte dela med sig?

Annons
Ny kategori och en massa annat dravel