Revolution

Facebook har verkligen revolutionerat det där med att komma ihåg födelsedagar. Har man skrivit in sin födelsedag där så ser man vilka vänner som fyller år direkt när man loggar in. Behändigt för någon som jag. Jag glömmer oftast mina vänners födelsedagar.  I dag är min födelsedag och gratulationerna har ramlat in, tack så mycket. Annat var det för några år sedan då jag vid ett frukostbord uppe i Luleå muttrade ner i en tallrik yoghurt att det minsann var min födelsedag i dag.  – Va! Du fyller väll år den 5:e var reaktionen från min kära vän.  Som sagt, i dag är min dag men den är oundvikligen lik vilken sketen måndag som helst, FÖRUTOM alla fina grattisar då förstås!

Apropå Facebook  föresten, just nu funderar jag över #3

Annons
Revolution

En reaktion på ”Revolution

 1. Lars skriver:

  Men du Grattis! 🙂

  Du har rätt i att FB ändrat folks sociala vanor och hjälpt upp vardagstrevligheterna bland alla vi som har bemärkelsedyslexi!
  Numer så snöar det in gratulationer både på fejjan och Stay Friends.
  Kul sätt att hålla kontakten med vänner som spridits ut över världen.
  Tycker det är en rolig tanke hur samhället kommer att förändras när det sociala nätverket för medelsvensson förvandlas från lite släkt och vänner, polarna och jobbkompisarna till att plötsligt bestå av 300 pers som man utbyter tankar med på daglig bas. Jag tror det kommer bli ett riktigt lyft för samhällsdebatten bl.a

Kommentarer är stängda.