Snart så

Jag satt och letade bilder i datorn, i och med mitt fullständigt idiotiska mappsystem som jag utvecklat i 3 år så måste jag LETA bilder.  Ja ja nog om det, jag hittade inte vad jag sökte men däremot hittade jag andra foton.

2 stugor i skogen. De här 2 bilderna är oftast de bilder jag brukar söka efter för ibland har jag storslagna planer vad jag ska göra med dem. Nu hittade jag dem när jag letade efter de andra bilderna som jag nu glömt bort vilka de var.

”min” stuga i skogen… eller hur? Pappa?  Bara den blir klar ska jag flytta ut till skatboet. Det har jag lovat länge.

Och till sist så hatar jag vintern. Ville bara ha det sagt.

Annons
Snart så

4 reaktioner på ”Snart så

  1. Underbara bilder!!! Älskar stugorna och orrarna – med din talang behöver du inte cult, bara å förstora ett foto och ge bort i present!!!

Kommentarer är stängda.