Om ljus

Tänk dig Köpenhamns flygplats och ljuset på toaletterna, det där ljuset som gör att inte narkomanerna hittar blodådrorna.

Vi diskuterar ljus på jobbet. Våra garderober kommer att ha narkomanvänligt ljus eftersom vi tycker att icke narkomanvänligt ljus är så fult.

Om ljus

2 reaktioner på ”Om ljus

 1. Lars skriver:

  Ska tänka på det när man ställer undan vagnen och kolla så man inte har någon pundare som tänker övervintra där! 🙂
  Undras om det finns fällor att gillra?

 2. Hej!
  Jag arbetar på en nystartat sajt (Premiären inom tre veckor) som heter Resa I Sverige, som kommer att ta form med ursprung från magasinet ”Allt om hotell och resor”. Vi har en affärsidé som har utformats ifrån den situation som vi befunnit oss i ett tag nu, med lågkonjunktur och en svag krona. Efter undersökningar och påläsningar har vi sett att svensken idag lägger betydligt mycket mindre pengar på utlandsresor än tidigare och istället väljer att resa i på hemmaplan.

  Vi tycker dock att utbudet för att kunna uppleva Sverige fullt ut, är alldeles för klent idag – och utifrån detta, har vi skapat resaisverige.se.

  Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar. De som bloggar kommer främst att utgå från följande kategorier:

  • Mat (restauranger mm.)
  • Boende (hotell, vandrarhem mm.)
  • Nattliv (klubbar, pubar mm.)
  • Kultur (museum, konstgallerier mm.)
  • Friluftsliv (fiske, golf mm.)
  • Transport (tåg, buss, flyg mm.)
  • Nöjesattraktioner (Tivolin, djurparker mm.)
  • Miljö (klimatfrågor, miljövänliga sätt att resa mm.)

  Någonting som också skiljer oss från andra reseguider är att vi kommer kunna erbjuda våra besökare en rättvis bild av ett kommande resmål i form av film. Att en bild säger mer än tusen ord, är et känt ordspråk, tänk dig då hur mycket mer tidseffektivt det är att komplettera rörlig bild och ljud kontra textformat. Och framförallt – hur mycket ärligare det faktiskt blir!
  Vi står för innovativt tänkande, då webb-tv är någonting som du garanterat kommer att se mer av på hemsidor världen över inom kort.
  Var kommer du in i bilden?
  Jag fastnade för din blogg och skulle gärna se att du blir en av våra bloggare! Känner du att du skulle kunna mantra någon av dessa kategorier som skriva om den på vår nya sajt?

  Självklart arbetar vi i team och finns alltid som bollplank för varandra om frågor skulle uppstå!

  En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.

  Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information. Gärna med ett telefonnummer.

  MVH Nathalie

Kommentarer är stängda.