Det är pga av detta

Som jag bor kvar här. Mars månad är snart här med lite behagligare temperaturer förhoppningsvis. Gick en väldigt kall men rolig promenad runt Dorotea med E i dag, sedan blev det kladdkaka och kaffe i ett hus som så småningom kommer att bli fantastiskt ;). I bland måste man sparka sig själv i baken, så är det bara.

Annons
Det är pga av detta

3 reaktioner på ”Det är pga av detta

  1. Lars skriver:

    Tack för påminnelsen!
    Man behöver den väckarklockan med jämna mellanrum när kylan knäpper i knutarna och det är svårt att hitta bilen i snön på morgonen! Då funderar man ju på vad det skulle vara för fel med lite värme…
    Men snart börjar det droppa från taken och man kan gå ut på farstukvisten med kaffemuggen och njuta i solen! Om det inte är så att något i årstidsväxlingarna hakat upp sig vilket jag tror varje gång jag kollar 10-dygnsprognosen!

Kommentarer är stängda.