Helgens bravader

Helgen kan läggas till handlingarna. Arkiveras i lådan ”lyckade infall”.  Vi har ramlat runt på söder. Bokstavligt talat då Människorna inte kan hantera fallande flingor.  Vi har shoppat kläder på ett sådant sätt som inte borde vara möjligt för det kvinnliga könet. På en  och en halv timme var vi klara och nöjda över våra inköp och då hade vi ändå hunnit med två statsdelar. Vi har lyssnat på mörk tung musik för mörka tunga sinnen, men det gjorde gott att se herr Thåström som fullständigt äger publiken från den sekund han entrar scenen.  – Nä jag såg inte på den där förbannade melodifestivalen, jag klappade takten till du ska va president med 3000 andra. Nästa gång ska vi stå med de hängivna längre fram, inte med fyllorna på sidan.

Låtlistan

Tillbaka till Trehörnsgatan
Miss Huddinge -72
Ingen sjunger blues som JLP
Alla vill till himlen
Kärlek är för dom
Linnéa
Släpp aldrig in dom
Indiansommar
Keops pyramid
Främling överallt
Aldrig nånsin komma ner
Alex Landquist park
Rock´n´roll e död
Kort Biografi med litet testamente
Ungefär så här
FanFanFan

…som eld
Bara när jag blundar
Du ska va president

Långtbort

Annons
Helgens bravader

2 reaktioner på ”Helgens bravader

  1. Mari skriver:

    Hej! Jag skulle jättegärna komma i kontakt med dig, kan inte du maila mig?
    Snälla hälsningar Mari

Kommentarer är stängda.