Vad är ett nyårslöfte?

Något man lovar på nyår och några dagar senare ångrar?

Jag lovad mig själv, och alla som behagade lyssna just då, att jag inte skulle handla nya kläder fören i maj. Jag hade som tänkt mig ett generellt köpstop av prylar över lag. Det har gått så där, det där generella köpstoppet alltså. Jaja nog om mina svagheter för prylar, det här handlar om kläder.  Inga kläder fören i  Maj. Men titta vad jag hittade på H&M.

 

En Bruce Springsteen t-shirt.  He é BRUCE! Eller rättare sagt skivomslaget till Born in the USA.  Det finns en rolig historia om mig och Born in the USA. En rolig historia som är preskriberad men handlar om hur jag skämmer ut släkten på ett julbord.  Man behöver inte vara gammal för att lära sig refrängen om vi säger så. Born in the USA är en skitlåt. Ska man lyssna på albumet sa man lyssna på cover me eller i’m on fire. 149 spänn! Jag ska köpa två.

Annons
Vad är ett nyårslöfte?