5 i topp

5 saker jag skulle kunna klara mig utan denna vinter

Pubertala vuxna män – Nu är det högsäsong för att köra bilen på sladd. I morse på väg till jobbet kommer en svart, jag antar att det var en gammal Volvo, rollad mattsvart, körande. Föraren sladdar in på parkeringen vid T-bryggan och fortsätter på sladd genom hela parkeringen för att sedan köra ut på stora vägen igen.  Det enda jag kunder tänka var – Nu får ni ju för fan ge er, klockan är 06:45.


H2O-nej H1N2 (Svininfluensan) -Snart måste ju denna sjukdom vara slut som nyhet.

 

Idol-Ola – Killen kommer att vara med i melodifestivalen, jag kommer inte att titta. Jag får obehagskänslor av denna obetydliga människa med storhetsvansinne.


Snö -Fast bara när den är jobbig. Jag vill ha stora lapphandskar som sakta sakta dalar ner mot marken. Inte isiga små korn som yrde omkring i morse.


Mörkret – I helgen hade jag ont i huvudet och var allmänt trött så jag gick och la mig en timme mitt på dan. Efteråt mådde jag dåligt för att jag hade slösat bort en timmes dagsljus.

Annons
5 i topp