Och till nytillkommna läsare…

Det rammlar in någon ny läsare lite nu och då här på bloggen och det är ju väldigt roligt. Det är inte lika stor aktivitet här på bloggen från min sida men jag försöker att lägga upp en bild lite nu och då. Ska börja skriva ut vars bilderna kommer i från också 🙂
En fråga som är ställd är vars järnvägsbron som jag la upp för någgra veckor sedan ligger. Den ligger på Jämtlandssidan (Jag sitter och skriver på Lappsidan) närmare bestämt i/på Kilvamma. Jag har sett en liknande bro i närheten av Strömsund också, om jag inte minns helt fel. Sen har jag ingen anknytning till Övertorneå men min föredetta medbloggare var från Pajala.

I morgon åker jag till Människobyn för att umgås med JennyPenny och Vera med flera. Jag har varit…är sjukt nojig över att bli just sjuk och i dag kom en kollega liite för nära med sin torrhosta för att jag skulle acceptera det. Om blickar kunde döda så skulle Manne vara död nu, så är det bara.
Annons
Och till nytillkommna läsare…