Höghus, Låghus eller Dårhus?

Så här i influensatider när domedagsprofetior varvas med konspirationsteorier och svenska folket har blivit både paranoida, vettskrämda och dumma i huvudet funderar jag på om inte min plan ändå är den enda rätta.   Planen som går ut på att köpa några hektar mark och en stuga långt åt helvete. Leva ett liv som innebär så lite beblandning med den yttre världen som möjligt. Enda omvärldsuppdateringen man får är när man gör ett av de årliga besöken i affären och av misstag råkar se tidningslöpen. Ibland blir jag så trött så trött… idag är ibland.

Hela den här influensa/vaccinations debatten får mig osökt att börja nynna på Hoola bandolas –Vem kan man lita på. Jag ska vaccinera mig när det är dags det har jag bestämt.  Jag väljer att lita på WHO, smittskyddsinstitutet och socialstyrelsen.

Jag vet att det finns föräldrar som vägrar vaccinera sina barn samtidigt som det är ok att barnen sätter i sig en chipspåse och en halvliter cola innan de går och lägger sig.

Jag vet att det finns dem som tror att vaccinet är farligt samtidigt som de röker ett paket cigg om dagen.  Ni kan jag tycka prioriterar lite fel.

Annons
Höghus, Låghus eller Dårhus?