# 20

100520 Med lite inspiration hämtad från annamis och hennes burkar så håller jag på att göra en liten örthörna. Än är det bara basilika och mynta men jag ska köpa citronmeliss också.

Annons
# 20

6 reaktioner på ”# 20

 1. Andreas skriver:

  Ja, för citronmeliss odlar man ju i princip som gräsmatta i stora delar av världen.

 2. Annika skriver:

  Jag vill inte kritisera din vackra plantering, men vis av egen erfarenhet skulle jag råda dig att plantera basilikan i en större kruka om du vill att den ska hålla sig mer än typ 3 dagar…
  Härliga bilder från Italien förresten, och jag känner till punkt och pricka igen mig i berättelsen om marockanen. Hur korkade kan de egentligen vara som för det första inte fattar vinken och för det andra fortfarande vill umgås med någon som beter sig så otrevligt, det har alltid förvånat mig!
  Kram

  1. A skriver:

   Ahh…jag har dålig erfarenhet av att äga basilika. Får konsumera som en tok 🙂
   Å marockanen ja… jag tror vi svenskar är extremt mottagliga för vibbar och tecken. Tror vi läser av i mer mån än andra. Vi kan se temperaturer hos andra människor, i andra kulturer kanske man säger rakt ut hur det är.

 3. Åh, härligt att jag kunde dela med mig av ”projekt metallburkar”. Jag har haft mina planterade så nu i 1 1/2 vecka, nästan 2, och de är lika fina fortfarande!! Dock inte basilika utan oregano och citronmeliss.

Kommentarer är stängda.